Maaike Aarnink

 

Mijn naam is Maaike Aarnink, diëtist, leefstijlcoach en eigenaar van de praktijk. Ik woon in Hengevelde met mijn vriend en dochters. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond, waarna ik bijna 3 jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Door mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren in Nijmegen. Na het afronden van deze 4-jarige opleiding in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij de Zuivelhoeve en heb ik twee jaar in een gezondheidscentrum in Apeldoorn gewerkt. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen praktijk in Haaksbergen. 

 

Naast mijn werk ben ik druk met mijn 2 dochters van 2 en 4 jaar oud. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook volop van mijn gezin. Verder tennis ik graag en doe ik aan hardlopen. 

 

Mijn contactgegevens zijn: maaike@maaikeaarnink.nl of 0623197955.

Mijn werkdagen zijn de maandagavond, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.Maud van den Bosch

Mijn naam is Maud van den Bosch, ik ben 23 jaar oud en woon in Hengelo. In 2023 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn studie, in 2022, heb ik stage gelopen binnen de praktijk van Maaike en daarnaast ook secretarieel werk gedaan. Sinds jongs af aan heb ik al een passie voor gezonde voeding en beweging gehad: het zit in de familie! 

 

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool en houd ik van een avondje op het terras. Ook experimenteer ik veel met het koken van nieuwe (lekkere en gezonde) recepten maar geniet ik ook zeker van de “uitzonderingen” die ik maak. Zo nu en dan uit eten hoort erbij! 

 

Graag werk ik samen met u aan een leefstijl die bij u past, waar u zich gelukkig en fit bij voelt! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. En mijn contactgegevens zijn maud@maaikeaarnink.nl en mijn telefoonnummer is 0623385454.Sabrina Damhuis

Mijn naam is Sabrina Damhuis, woonachtig in Almelo. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen afgerond en in 2021 de post-HBO studie tot kinderdiëtist in Nijmegen. Na mijn studie heb ik mooie ervaringen opgedaan in het ziekenhuis (ZGT) en revalidatie (het Roessingh). Sinds 2021 werk ik bij Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink.

 

In ons vak als diëtist vind ik het belangrijk dat u adviezen ontvangt die passen bij uw eigen wensen en persoonlijke kenmerken. Het is belangrijk dat u daarbij aanpassingen in uw eet- en leefpatroon maakt die voor u haalbaar zijn en die niet aanvoelen als een streng dieet. Op deze manier blijft u plezier beleven aan een gezond eet- en leefpatroon en is het dus langer vol te houden. Hier help ik u graag mee!

 

Ik ben momenteel herstellende en werk alleen nog op therapeutische basis.Wieke Nijhof

Mijn naam is Wieke Nijhof, woonachtig in Eibergen. Voordat ik aan de opleiding Voeding & Diëtetiek begon heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Naast voeding kijk ik naar het totaal plaatje op het gebied van leefstijl en gezondheid. In mijn vrije tijd geniet ik thuis van onze twee zoontjes, ik doe graag een leuke activiteit met het gezin of ga met vrienden op pad. Mijn hobby’s zijn wandelen, koken en hardlopen

 

Het leukste aan het beroep diëtist vind ik het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Voeding speelt voor iedereen een belangrijke rol in het dagelijks leven, op welke manier dan ook. Voor mij is het belangrijk om voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon zodat we samen jou doel(en) kunnen bereiken.

 

Mijn contactgegevens zijn: wieke@maaikeaarnink.nl en per telefoon ben ik bereikbaar op ons algemene nummer: 0623197955. Mijn werkdagen zijn de maandagochtend en woensdagmiddag en -avond in Haaksbergen.

 Daniek Roorda

Mijn naam is Daniek Roorda, ik ben woonachtig in Hengevelde. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen en sinds maart 2023 werk ik hier in de praktijk. In mijn vrije tijd zit ik nooit stil. Ik kook en bak graag en ik vind het leuk om verschillende sporten te doen, zoals: padellen, hardlopen en nog veel meer.

 

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid. Daarbij vind ik het belangrijk om mijn kennis op een enthousiaste manier over te dragen. Door mijn brede interesses vind ik het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. 

 

Mijn contactgegevens zijn daniek@maaikeaarnink.nl en het nummer 0621205771.

Ik werk 32 uur, zowel in Haaksbergen als Delden, en geniet op woensdag van een vrije dag.