Mijn naam is Sabrina Damhuis, woonachtig in Almelo. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen afgerond en in 2021 de post-HBO studie tot kinderdiëtist in Nijmegen. Na mijn studie heb ik mooie ervaringen op mogen in het ziekenhuis (ZGT) en in het revalidatiecentrum (het Roessingh). Vanaf april 2021 werk ik bij Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink.

 

In het vak als diëtist vind ik het belangrijk dat u voedingsadviezen ontvangt die passen bij uw eigen wensen en persoonlijke kenmerken. Het is belangrijk dat u daarbij aanpassingen in uw eet- en leefpatroon maakt die voor u haalbaar zijn en die niet aanvoelen als een streng dieet. Op deze manier blijft u plezier beleven aan een gezond eet- en leefpatroon en is het dus langer vol te houden. Hier help ik u graag mee!

 

Mijn contactgegevens zijn sabrina@maaikeaarnink.nl of 0621205771. Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. 

 

 

Let op:   door een ongeval is Sabrina langdurig afwezig vanaf eind december 2022 voor onbepaalde tijd. Wij hebben nog geen zicht op wanneer zij terug zal zijn, maar kunnen nu zeggen dat ze de maanden maart en april zeker nog afwezig zal zijn. We verzoeken jullie contact op te nemen via de algemene contactgegevens van de praktijk: info@maaikeaarnink.nl en 0623197955. Haar eigen telefoonnummer wordt overgenomen door Daniek Roorda die ook de meeste spreekuren van haar waarneemt.