Maaike Aarnink

Mijn naam is Maaike Aarnink, diëtist en eigenaar van de praktijk. Ik woon in Hengevelde met mijn vriend en 2 dochters van 1 en 3 jaar oud. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond, waarna ik bijna 3 jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Door mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren in Nijmegen. Na het afronden van deze 4-jarige opleiding in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij de Zuivelhoeve en heb ik twee jaar in een gezondheidscentrum in Apeldoorn gewerkt. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen praktijk. 

 

Naast diëtist/leefstijlcoach ben ik moeder van 2 dochters. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook volop van mijn gezin. Verder tennis ik graag en doe ik aan hardlopen. 

 

 


Mijn contactgegevens zijn: maaike@maaikeaarnink.nl of 0623197955. Mijn werkdagen zijn de dinsdag, woensdag en donderdag. 


Sabrina Damhuis

Mijn naam is Sabrina Damhuis, woonachtig in Almelo. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen afgerond en in 2021 de post-HBO studie tot kinderdiëtist in Nijmegen. Na mijn studie heb ik mooie ervaringen op mogen in het ziekenhuis (ZGT) en in het revalidatiecentrum (het Roessingh). Sinds 2021 werk ik bij Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink.

 

In ons vak als diëtist vind ik het belangrijk dat u adviezen ontvangt die passen bij uw eigen wensen en persoonlijke kenmerken. Het is belangrijk dat u daarbij aanpassingen in uw eet- en leefpatroon maakt die voor u haalbaar zijn en die niet aanvoelen als een streng dieet. Op deze manier blijft u plezier beleven aan een gezond eet- en leefpatroon en is het dus langer vol te houden. Hier help ik u graag mee!


Mijn contactgegevens zijn sabrina@maaikeaarnink.nl of 0621205771.

 

Let op:   door een ongeval is Sabrina langdurig afwezig voor onbepaalde tijd. Wij hebben nog geen zicht op wanneer zij terug zal zijn. We verzoeken jullie contact op te nemen via de algemene contactgegevens van de praktijk: info@maaikeaarnink.nl en 0623197955. Haar eigen telefoonnummer wordt overgenomen door Daniek Roorda die ook de meeste spreekuren van haar waarneemt. 


Wieke Nijhof

Mijn naam is Wieke Nijhof, woonachtig in Eibergen. Voordat ik aan de opleiding Voeding & Diëtetiek begon heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Naast voeding kijk ik naar het totaal plaatje op het gebied van leefstijl en gezondheid. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en hardlopen, daarnaast kook ik graag.

 

Het leukste aan het beroep diëtist vind ik het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Voeding speelt voor iedereen een belangrijke rol in het dagelijks leven, op welke manier dan ook. Voor mij is het belangrijk om voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon zodat we samen jou doel(en) kunnen bereiken.


Mijn contactgegevens zijn: wieke@maaikeaarnink.nl of 0647194278. Sinds de geboorte van mijn zoon Vins zijn mijn werkdagen de maandag en woensdagmiddag en-avond in Haaksbergen.

 

Op dit moment ben ik zwanger van ons tweede kindje. Ik zal naar verwachting begin juni 2023 met verlof gaan.


Daniek Roorda

Mijn naam is Daniek Roorda, ik ben woonachtig in Hengevelde. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben begin 2023 afgestudeerd. Mijn leven in Groningen heb ik achter mij gelaten en momenteel woon ik weer bij mijn ouders in het heerlijke Twente. In mijn vrije tijd zit ik nooit stil. Ik kook en bak graag en ik vind het leuk om verschillende sporten te doen, zoals: padellen, hardlopen en nog veel meer.

 

Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid. Daarbij vind ik het belangrijk om mijn kennis op een enthousiaste manier over te dragen. Door mijn brede interesses vind ik het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ik kijk er erg naar uit om mijn eerste werkervaring op te doen in de praktijk van Maaike. 


Mijn contactgegevens zijn daniek@maaikeaarnink.nl en het nummer 0621205771. Dit telefoonnummer deel ik samen met Sabrina.