Welkom op de website van Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink

Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink is een actieve en betrokken praktijk waar je terecht kunt voor een voedings- en leefstijladvies op maat. Je kunt terecht op de locaties: Haaksbergen en Delden. Mocht je niet in staat zijn om naar de praktijk toe te komen, dan is een huisbezoek mogelijk.  De drie diëtisten in de praktijk: Wieke Nijhof, Sabrina Damhuis en Maaike Aarnink, zijn alle drie tevens leefstijlcoach.  Wij helpen je graag om dingen zo aan te passen dat het vol te houden is op de lange termijn.

Waarbij kunnen wij helpen?


Tekst apart van de afbeelding is niet handig ivm uitlijnen..


In kolommen kan prima, op mobiel (mogelijk ook tablet) springen deze wel onder elkaar


Onderstaand blijft naast elkaar staan wanneer je op mobiel kijkt

Leefstijl is het beste dieet

Een dieet is maar voor een klein percentage van mensen dé oplossing. Voor de meerderheid geldt dat het belangrijk is om te werken aan een gezond leefstijl en hier een balans in te vinden. Deze balans is essentieel om het resultaat op de lange termijn te behouden.


Even voorstellen...

Mijn naam is Maaike Aarnink, woonachtig in Hengevelde. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond, waarna ik bijna 3 jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Door mijn passie voor voeding en gezondheid ben ik Voeding en Diëtetiek gaan studeren in Nijmegen. Na het afronden van deze 4-jarige opleiding in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij de Zuivelhoeve en heb ik twee jaar in een gezondheidscentrum in Apeldoorn gewerkt. Sinds juni 2016 heb ik mijn eigen praktijk. 

 

Naast diëtist/leefstijlcoach ben ik moeder van 2 dochters. In mijn vrije tijd geniet ik dan ook volop van mijn gezin. Verder doe ik aan tennis en handbal. 

 

Mijn contactgegevens zijn: maaike@maaikeaarnink.nl of 0623197955. Mijn werkdagen zijn de dinsdag, woensdag en vrijdag. 


 

Mijn naam is Wieke Nijhof, woonachtig in Eibergen. Voordat ik aan de opleiding Voeding & Diëtetiek begon heb ik de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Naast voeding kijk ik naar het totaal plaatje op het gebied van leefstijl en gezondheid. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en hardlopen, daarnaast kook ik graag.

 

Het leukste aan het beroep diëtist vind ik het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Voeding speelt voor iedereen een belangrijke rol in het dagelijks leven, op welke manier dan ook. Voor mij is het belangrijk om voeding zo goed mogelijk af te stemmen op de persoon zodat we samen jou doel(en) kunnen bereiken.

 

Mijn contactgegevens zijn: wieke@maaikeaarnink.nl of 0647194278. Sinds de geboorte van mijn zoon Vins zijn mijn werkdagen de maandag en woensdagmiddag en-avond in Haaksbergen.

 

 

 


Mijn naam is Sabrina Damhuis, woonachtig in Almelo. In 2019 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen afgerond en in 2021 de post-HBO studie tot kinderdiëtist in Nijmegen. Na mijn studie heb ik mooie ervaringen op mogen in het ziekenhuis (ZGT) en in het revalidatiecentrum (het Roessingh). Vanaf april 2021 werk ik bij Diëtistenpraktijk Maaike Aarnink.

 

In het vak als diëtist vind ik het belangrijk dat u voedingsadviezen ontvangt die passen bij uw eigen wensen en persoonlijke kenmerken. Het is belangrijk dat u daarbij aanpassingen in uw eet- en leefpatroon maakt die voor u haalbaar zijn en die niet aanvoelen als een streng dieet. Op deze manier blijft u plezier beleven aan een gezond eet- en leefpatroon en is het dus langer vol te houden. Hier help ik u graag mee!

 

Mijn contactgegevens zijn sabrina@maaikeaarnink.nl of 0621205771. Ik ben werkzaam op dinsdag in Delden en woe t/m vrijdag in Haaksbergen.


Volg ons op social media:

Wij zijn actief op Facebook en Instagram om tips, recepten, leuke weetjes en de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en leefstijl te delen met jullie.

 

Facebook

 

Instagram


Direct een afspraak maken?